OVER ONS


Het werd ons met de paplepel ingegoten : de liefde voor Italië en daarmee onlosmakelijk verbonden ook de liefde voor het lekkere eten en drinken.

Zo werden we liefhebbers van Prosecco. Niet de goedkope bubbeltjeswijn, die de naam Prosecco niet waard is en vaak ook zelfs niet mag dragen. Nee, we vielen voor het kwaliteitsproduct Prosecco, afkomstig uit een specifiek gebied.

Wie wij zijn? Mark en Lenneke. Woonachtig in Rotterdam. Studerend en werkend met veel plezier, maar ook altijd vol ideeën. En soms blijft een idee zo lang hangen en geeft je zoveel energie dat je er wel wat mee moet gaan doen.  En zo onstond Glera.

Wij zijn er namelijk zeker van dat Nederland er klaar voor is om kennis te maken met de echt goede Prosecco, afkomstig uit Valdobbiadene. Wat ons betreft is er nog onvoldoende aanbod in Nederland.

Daarom hebben we in augustus van 2017 rondgereisd in hét proseccogebied van Italië en diverse producenten bezocht om te bepalen waar we onze Prosecco’s in willen kopen. Daarbij selecteerden we vooraf kleinere producenten, families met jarenlange tradities, passie voor het vak en een neus voor kwaliteit.

Het resultaat van deze reis werd een mooie selectie Prosecco’s, die we met trots presenteren en voor een mooie prijs aan kunnen bieden. Dat is de eerste stap. Prosecco aanbieden via onze webshop. Maar we hebben meer in petto. Vanaf 2018 willen wij ook rond gaan trekken met een Prosecco Foodtruck, dus houd onze pagina in de gaten!

 

© 2017 - 2019 Glera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.